030-6037320
info@rijschool-keser.nl
06-19204571
Menu
Close

Muhammed Yusuf Yavuz geslaagd !

Muhammed Yusuf Yavuz geslaagd !

Vandaag is Muhammed Yusuf Yavuz geslaagd voor zijn rijbewijs en we zijn natuurlijk erg trots op het resultaat want Muhammed Yusuf Yavuz heeft het in 1 keer gehaald! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Roche geslaagd met de nieuwe auto

Afgelopen woensdag is Roche geslaagd voor zijn rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op het resultaat! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Christel geslaagd!

Christel is vandaag geslaagd voor haar rijbewijs! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Ellis geslaagd!

21 november is Ellis geslaagd voor haar rijbewijs en we willen haar nog feliciteren met het resultaat! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Anatoli geslaagd

10 november is Anatoli geslaagd voor zijn rijbewijs en via deze weg willen wij hem nog feliciteren met het resultaat. Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Selam geslaagd

Vanmorgen is Selam geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op het resultaat! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Lieke geslaagd!

Vanmorgen is Lieke geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op het resultaat! Lieke, veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Suheda geslaagd voor haar rijbewijs!

Afgelopen woensdag is Suheda geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we super trots op haar! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Mehmet Ali geslaagd voor zijn rijbewijs!

Vanmorgen is  Mehmet Ali geslaagd voor zijn rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op het resultaat want het is hem de tweede keer geluk! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Fransien geslaagd!

Vandaag is Fransien geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op het resultaat! Fransien veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info