Testimonials
030-6037320
info@rijschool-keser.nl
06-19204571
Menu
Close

Over ons – Rijschool Keser

Over rijschool Keser

Sommige rijscholen laten je zo lang wachten tot ze er 100% zeker van zijn  dat jij in een keer zal slagen. Dat is goed voor de rijschool zelf want ze krijgen er een heel hoog slagingspercentage van , maar dit is heel erg slecht voor jouw portemonnee. Om jou een reëel beeld te geven moet er gezegd worden dat de meeste cursisten niet de eerste keer zou slagen. Voor jou hoort het niet belangrijk te zijn dat je in een keer slaagt maar dan je met zo min mogelijk rijlessen jouw rijbewijs haalt. Natuurlijk is een laag slagingspercentage een slecht teken een normaal tot bovengemiddeld slagingspercentage is tussen de 40 en 50 procent. Wij als rijschool Keser zijn trots om te kunnen zeggen dat wij een 50% slagingspercentage hebben en dat ons laat concurreren met de top rijscholen in Utrecht.

Ons verschil.

Als rijschool Keser zouden we je nooit eindeloos laten wachten voor je praktijk examen , maar we zouden je nooit je examen in sturen als we geen 100% vertrouwen hebben in dat jij het gaat halen.

Los van het slagingspercentage zijn hier een paar tips waarbij je kan opletten bij het kiezen voor de beste rijschool voor jou :

  • Heb je een goeie klik met de instructeur ?
  • Rijlessen zijn heel vaak spannend want je krijgt veel verantwoordelijkheid daarom is het belangrijk dat je instructeur geduldig is
  • Soms heb je dat extra beetje zelfvertrouwen nodig en dat extra duwtje in de rug

Rijschool Keser beschikt over al deze vaardigheden Kom langs voor een proefles en ervaar het zelf ! Meningen van anderen zijn natuurlijk belangrijk daarom bij het maken van jou keuzen daarom kan iedereen die hier rijles gehad heeft hun ervaringen op deze site delen en jij kan het lezen zodat je kan zien hoe anderen Rijschool Keser ervaren hebben.