030-6037320
info@rijschool-keser.nl
06-19204571
Menu
Close

2TODRIVE

2TODRIVE

zestien jaar

Na heel lang wachten is de dag dan eindelijk aangebroken , je word zestien jaar. Eindelijk kun je die dingen doen die voorheen niet mochten , omdat je te jong was. Nu kan je zestien plus films kijken thuis en in de bioscoop , je kan op jezelf gaan wonen als je zou willen , je kan helemaal losgaan is een discotheek maar het aller belangrijkste is dat je jou theorie voor je rijbewijs B mag gaan doen vanaf zestien jaar. Wanneer je zes maanden verder bent en je bent zestien en een half geworden mag je zelfs beginnen met rijlessen. In het begin gaat het heel spannend worden maar onze instructeur bij rijschool Keser Utrecht zorgt ervoor dat jij jou thuis voelt.

zeventien jaar

Wanneer we nog zes maanden verder zijn ben je zeventien je hebt al veel meer ervaring en begint al volwassen te worden. Op je zeventiende mag je mag je praktijk examen afleggen , en dan kun je jou rijbewijs halen. Alhoewel wanneer je als een zeventien jarige je jou rijbewijs hebt mag je nog niet de weg in je eentje op. Je mag alleen meerijden met coaches die jij zelf selecteert. Dit is omdat je als zeventien jarige nog niet ervaren en zelfverzekerd genoeg bent om alleen de weg op te kunnen gaan. Wanneer je van je zeventiende tot je achttiende meegereden hebt met een ervaren persoon weet je al veel meer en ben je er klaar voor de weg op te gaan in je eentje.

achttien jaar

Je bent nu achttien jaar je mag alles in je eentje doen en dankzij de hulp van coaches weetje precies hoe het allemaal moet. Wij als rijschool Keser Utrecht zijn er met jou van begin tot eind we staan klaar voor je op elk gegeven moment. Wil je langs voor een proefles ? schrijf je hier nu in.