030-6037320
info@rijschool-keser.nl
06-19204571
Menu
Close

Ines geslaagd!

Ines geslaagd!

Ines is geslaagd! Gefeliciteerd!

Meer info

Sophie geslaagd

Sophie is geslaagd! Gefeliciteerd!

Meer info

Fleur geslaagd

Vandaag is Fleur geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op haar! Check het leuke verhaaltje in de foto. Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Paula slaagt de eerste keer

Vandaag is Paula in 1 keer voor haar rijbewijs geslaagd! Natuurlijk zijn we super trots op het resultaat en we wensen Paula vele veilige kilometers en veel plezier met haar rijbewijs!

Meer info

Yasin geslaagd voor zijn rijbewijs

Afgelopen donderdag is Yasin geslaagd voor zijn rijbewijs en natuurlijk zijn we super trots op het resultaat! Yasin veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Lamyae Bonnouh geslaagd!

Vandaag is Lamyae geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we super trots op het resultaat! Het is Lamyae de 2e keer gelukt en dat is een mooi resultaat. Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Floor slaagt in 1 keer!

Vandaag is Floor in 1 keer voor haar rijbewijs geslaagd! Natuurlijk zijn we super trots op het resultaat en we wensen Floor vele veilige kilometers en veel plezier met haar rijbewijs!

Meer info

Sema geslaagd

Vandaag is Sema geslaagd geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we super trots op het resultaat! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Firouzeh geslaagd

Vandaag is Firouzeh geslaagd geslaagd voor haar rijbewijs en natuurlijk zijn we super trots op het resultaat! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info

Omer geslaagd!

Gisteren is Omer geslaagd voor zijn rijbewijs en natuurlijk zijn we trots op het resultaat! Nog veel plezier met je rijbewijs en vele veilige kilometers toegewenst!

Meer info