Testimonials
030-6037320
info@rijschool-keser.nl
06-19204571
Menu
Close

Recensies

Plaats hier uw reactie

Reacties van onze klanten

RachelRachel

Mehmet is een super instructeur!!! Ik kwam bij Mehmet vanaf een andere instructeur, en hij had gelijk door waar ik nog aan moest werken. De lessen waren altijd gezellig en leerzaam. Fijne structuur, waarbij altijd aan het begin besproken werd wat we gingen doen en aan het eind geëvalueerd werd hoe dat gegaan was. Mehmet stimuleert dat je zelf gaat nadenken over het verkeer en jouw rol op de weg. Mijn eerste keer examen ging niet zo soepel, daarna een tijd er tussen uit geweest. Toen ik terugkwam, heeft Mehmet mij geholpen om vertrouwen terug te winnen en heel hard te oefenen op de punten waar ik moeite mee had. Ik keek uiteindelijk zelfs uit naar die onderdelen tijdens mijn tweede examen, en toen dus ook hartstikke tevreden geslaagd! Bij Mehmet heb je altijd een instructeur die geniet van zijn werk en dat overbrengt in de lessen, zul je goed leren rijden, op je zelf leren vertrouwen en ook nog eens hard lachen.

EvaEva

Mehmet is een fijne instructeur die alles met geduld uitlegt. Ik heb lang uitgesteld om te beginnen met rijden, omdat ik het toch wel spannend vond. Mehmet neemt de tijd voor je en zal je niet eerder laten afrijden dan dat je er klaar voor bent. Ik ben dan ook in 1 keer geslaagd!

Charlotte

De rijlessen bij Mehmet waren erg leerzaam en vooral leuk. Bedankt voor je flexibiliteit, rust, al het extra oefenen op de aandachtspunten en het lachen! Na zes weken les in één keer geslaagd!

RenéeRenée

Na jaren geleden verschillende keren gezakt te zijn ben ik opnieuw begonnen. Voor mij een hele grote stap. Mehmet werd mij aangeraden en met succes. Vandaag in 1x geslaagd. Mehmet is erg fijn als rij-instructeur. Hij is geduldig en helpt je erg goed. Hij heeft snel door wat jij lastig vind en oefent daar met jou op. Situaties die onderweg gebeuren legt hij duidelijk uit om je te helpen leren. Mehmet, super bedankt!

BuseBuse

Na dat ik was gezakt bij een andere rijschool, kwam ik met ZERO zelfvertrouwen terecht bij Rijschool Keser en ik kan zeggen dat na de proefles ik me helemaal op mijn gemak voelde bij Mehmet. Mehmet is professioneel en weet je met verschillende problemen te helpen (bijvoorbeeld met je angst of met je zelfvertrouwen). Hij hielp mij met mijn zelfvertrouwen opbouwen en hoe ik het verkeer beter kon aanpakken. Mijn fouten werden positieve leerervaringen. Mehmet zijn geduld en humor had een goede aanvulling op mijn zelfvertrouwen.

InesInes

Ines, hop geslaagd!

En blijf oefenen met invoegen daar had ze moeite mee.

SophieSophie

Ik heb de rijlessen bij Rijschool Keser als ontzettend leerzaam en plezierig ervaren. Mehmet weet op een hele fijne en kalme manier heel veel kennis over te dragen, en zorgt er ook voor dat je uiteindelijk zelf dat verkeersinzicht ontwikkeld. Dit heeft er tot toe geleid dat ik nu met vertrouwen en rust achter het stuur zit. En ook niet onbelangrijk, ik heb mijn rijbewijs in één keer gehaald!

LauraLaura

Na een proefles bij een andere rijschool, kwam ik terecht bij Rijschool Keser en wat ben ik blij dat ik die overstap heb gemaakt. Mehmet is professioneel. Hij hielp mij van de ene naar de andere succeservaring waardoor mijn zelfvertrouwen achter het stuur groeide. Zelfs fouten werden positieve leerervaringen. En dankzij Mehmet’s geduld en humor, maakte mijn onzekerheid ruimte voor besluitvaardigheid en plezier tijdens het rijden.

StellaStella

Yes, in één keer geslaagd!! Ik raad iedereen aan om bij rijschool Keser te rijden. Mehmet is geduldig en legt alles duidelijk uit. En de lessen waren ook nog eens gezellig. Dankjewel Mehmet!!

Romano

Sinds vandaag ben ik in 1x geslaagd dank zij deze geweldige rij instructeur genaamd Mehmet. Hij heeft mij op een rustige en geduldige manier geleerd hoe ik moet leren rijden. Vooral veel struggles met de koppeling maar Mehmet wist mij te overtuigen dat het goed zal komen. Hoe vaak het ook fout gaat, Mehmet weet op een geduldige manier uit te leggen dat je het uiteindelijk toch gaat lukken. Ben erg blij dat Mehmet mijn rij instructeur was, veel geleerd, veel onthouden, dank zij jou kennis kan ik vele kilometers maken later. Ik adviseer rijschool Keser zekers als je een uitstekende rijschool zoekt. De referenties hier onder me liegen er zekers niet om! Nogmaals Mehmet mijn dankbaarheid naar jou is groot en ik zal zekers met veel plezier veel kilometers maken!!! Bedankt

Anna

Ik heb hele goede ervaringen met deze rijschool! Mehmet is vrolijk, aardig en heel geduldig. Ook al maak je vaker eenzelfde fout, hij blijft je aanmoedigen tot het lukt. Ik kan het iedereen aanbevelen om bij hem te gaan lessen! Dankjewel Mehmet 🙂

Ozlem

Als je goed en op een prettige manier wilt leren autorijden moet je bij rijschool Keser zijn.hij is aardig en goed en weet wat zijn werk inhoudt Bedankt mehmet. 08 september 2014 geslaagd.

Jody

Mehmet is een geduldige  instructeur die duidelijk uitleg geeft en gezellig is in de auto! Ondanks dat ik soms onzeker in de auto stapte, zorgde Mehmet  al snel dat de onzekerheid verdween. Het leren loslaten is nog steeds een aandachtspunt, maar ik heb het al wel meer aangeleerd! 
Hartstikke bedankt voor alles!!  Ik raad jou zeker aan  bij anderen!

Irene

Hee Mehmet!

Ik ben je echt super dankbaar, vier keer gezakt bij een andere rijschool,
bijna het vertrouwen in mezelf verloren en dan toch vandaag geslaagd door jouw hulp!
Ik had gewoon bij jou moeten beginnen haha, dat ga ik in ieder geval wel nu m'n vrienden allemaal aanraden. (:

Heel erg bedankt en liefs,

Irene

Ivo

Ik ben zeer te spreken over de lessen die ik heb gevolgd bij Mehmet. Mehmet is geduldig en vriendelijk. De lessen waren ontspannen, maar tegelijkertijd ook gefocust en op de juiste momenten kreeg ik goede feedback. Kortom, Mehmet is een aanrader!

ufuk

Mehmet abiii
Is gewoon de beste hij is altijd
Heel rustig en legt het je langzaam en keer op keer
Weer uit tot dat je het begrijpt en het is ook nog is heel gezellig in de auto. dankzij hem heb ik heele korte tijd mijn rijbewijs gehaald in 1 keer nog wel heeel erg bedankt mehmet abiiii

Marlijn

Het is een wonder, maar het is waar! Ik heb in één keer mijn rijbewijs gehaald! Stresskip Marlijn! Ik heb bewondering voor het geduld dat je met me had. Daarnaast was het altijd gezellig! Ik ga je absoluut aanraden!

Groetjes van een hele blije Marlijn

Emine

Heel bedank Mehmet abi!
Vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald!
Door jou leerzame en gezellige lessen.
Je bent echt een aanrader!

Groetjes,
Emine

Rosita

Drie vriendinnen raadden mij aan om rijles te nemen bij Rijschool Keser omdat zij hier positieve ervaringen hadden. Mehmet heeft ons alle vier het vertrouwen gegeven dat we het konden en dat werkte goed: we hebben allemaal in één keer ons rijbewijs gehaald!
Mehmet is een geduldige, ontspannen, gezellige maar ook perfectionistische rijinstructeur. Die combinatie paste goed bij mij, waardoor ik nu het papiertje in mijn zak heb en met veel plezier terugkijk op de rijlessen.

Dankjewel Mehmet!

Rosita

Ramon

Heey Mehmet,

Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor het rijbewijs dankzij jouw goede, geduldige en vooral leuke lessen!

Behalve dat je altijd heel rustig en geduldig blijft, kon ik ook vaak met je lachen in de auto en dat vond ik heel belangrijk. De sfeer was altijd goed, en je uitleg was op een kalme en begrijpelijke manier.

Ik kan iedereen rijschool Keser aanbevelen. Sterker nog, mijn vriendin gaat eind van de zomer ook haar rijbewijs bij jou halen... dus dan kom ik nog wel een keertje achterin meerijden! 😉

Groeten,

Ramon

Asma

heey mehmet,

Ik wil je onwijs bedanken voor de gezellige en leerzame lessen, vooral de geduld ondanks ik een langzame leerling was om de stof goed op te pikken is het toch gelukt bij je! En heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald!! Je bent een aanrader voor de toekomstige leerlingen.

heel veel succes met je rijschool en nogmaals bedankt!!

De beste rijschool van Utrecht !!!!!!!!!!

groetjes,
Asma

Natasja

Beste Mehmet,

Op deze manier wil ik je ontzettend bedanken voor de rijlessen! Ik zag aanvankelijk enorm op tegen het rijles nemen maar door jouw goede uitleg, vertrouwen, grapjes en gezelligheid zijn het ontzettend leuke maanden geworden met als resultaat dat ik in een keer mijn rijbewijs heb gehaald!

Ook wil ik je bedanken voor jouw geduldigheid. File parkeren was voor mij een opgegeven zaak, maar keer op keer heb jij het mij uitgelegd en aangemoedigd om door te gaan. Ontzettend bedankt daarvoor! Ik ga je grapjes missen!

Groetjes, Natasja

Maartje

Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Keser. Dankzij Mehmet zijn professionaliteit heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Bij Mehmet ben je op het juiste adres als je een geduldige instructeur wil. Het is ook mogelijk om 's avonds en in het weekend te lessen, ideaal dus! Mehmet heel erg bedankt voor de begeleiding en tot ziens!

Groetjes,

Maartje

Jorika

Mocht je nog twijfelen bij welke rijschool je rijlessen wilt nemen... Ga naar rijschool Keser! Mehmet is heel relaxed in de auto, geduldig, professioneel, gezellig, vakbekwaam en hij blijft je aanmoedigen, wat voor foutjes je ook maakt. Een heel fijne en leuke manier van leren autorijden! Neem gewoon een keer een proefles en je hebt gauw genoeg door waarom je deze keus moet maken.

Bedankt Mehmet, door jou zit ik ontspannen in de auto en heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald!

Fatima

Beste Mehmet,

Heel erg bedankt voor de gezellige, leerzame lessen!
Je bent mijn 3e rij-intructeur geweest en vandaag heb ik eindelijk mijn rijbewijs in ontvangst mogen nemen, dankzij jou goede begeleiding. Dat was nooit bij een ander gelukt.

Ik raad iedereen aan om bij rijschool Keser te lessen. Hij heeft volle aandacht voor zijn leerlingen en legt alles heel duidelijk en rustig uit. Voor mensen die erg nerveus zijn en faalangst hebben zoals ik, zit je bij mehmet goed! Ik voelde me enorm op mijn gemak.

Nogmaals hartelijk dank!

Fatima.

Willemijn

Rijles kan echt heel leuk zijn, en eerlijk gezegd mis ik het een beetje, nu ik een tijdje mijn rijbewijs heb! Mehmet stelt je gelijk op je gemak zodra je achter het stuur zit, en heeft altijd goede verhalen en  grappen om het nog leuker te maken.
Ik ben blij dat ik mijn rijlessen bij jou heb gevolgd en kan het iedereen aanraden, bedankt Mehmet!

Groetjes!
Willemijn

Sara

Ik raad lessen bij rijschool Keser iedereen aan! Mehmet is een zeer goede rij- instructeur, hij heeft veel geduld, legt alles goed uit(hij tekent de situaties zelfs na) en houdt je niet constant bij het handje zodat je zelfstandig en besluitvaardig leert rijden. Wie kiest voor rijschool Keser zal hier zeker geen spijt van krijgen. Heel erg bedankt voor de leerzame lessen Mehmet!

Groetjes,
Sara

Anne

Rijden met Mehmet is een feest!!
Bovendien in één keer geslaagd!
Toch jammer van het dakraam Mehmet, haha. 😉

Neslihan Ozmen

Eindelijk ben ik vandaag geslaagd voor het rijexamen!!!. Het is voor mij nog niet te geloven. Na een slechte ervaring met een andere rijschool, moest ik heel veel dingen afleren. Met geduld gaf Mehmet goede lessen. Hij is betrokken, geduldig (ondanks mijn alle fouten) en rustig. Mehmet is een goede rijinstructeur die iemand volop kan vertrouwen en hij weet heel goed hoe hij een moeilijke leerling (zoals ik) kan begeleiden. Er waren momenten geweest dat ik dacht het mij nooit zal lukken. Hij motiveerde mij altijd . Dankzij Mehmet heb ik het nooit opgegeven! Ik heb nu meer zelfvertrouwen Bedankt voor de goede lessen, Mehmet! Rijschool Keser is echt een aanrader!

Hulya Keser

Hoeraaaaa,, dankzij jou heb ik mijn rijbewijs !!

Jouw lessen waren erg leerzaam, super leuk en gezellig..
Zo'n rijschool met zo'n rij-instructeur , raad ik zeker iedereen aan ; EEN TOPPER!!
Je leert veel en je slaagt 100% !!

Nu kan ik de weg op met een goed gevoel en een volledige ervaring, volop zelfvertrouwen!!
Bedankt voor de leerzame lessen en jouw geduld !

Ben ontzettend blij met een oom als jij !

Groetjes,
Hulya Keser

Ingrid

Hoera, dankzij Mehmet heb ik in één keer mijn rijbewijs gehaald! Mehmet is geduldig, geïnteresseerd en heeft ervoor gezorgd dat ik vertrouwen kreeg in mijn rijkunsten. De volgende keer als je een Peugeot 207 ziet, graag zwaaien, Mehmet 😉 Dankjewel!

Ingrid

Kim

Hoi Mehmet,

Bedankt voor het goed leren autorijden :)! Ik vind het heel knap dat je zo geduldig bent en altijd dingen zo duidelijk kan uitleggen :). Ik had me geen betere en natuurlijk ook nog eens geen gezelligere rij instrecteur kunnen wensen 🙂 Voor iedereen een aanradar!

Groetjes van der Sloopkogel

Rabia

Salam Mehmet,

Na slechte ervaring van de vorige rijinstructeur heeft Mehmet mij
heel goed begeleid en mijn rijbewijs kunnen halen!

Nogmaals bedankt voor de lessen en je geduld!

Groetjes,
Rabia

Halil

Heej Mehmet abi,

Dankjewel voor alles het was altijd gezellig in de auto.
Heb heel veel van je geleerd nogmaals dankjewel !!

Veel plezier,

Halil.

Quirijn

Ook voor een 30plusser is Mehmet een hele goede rijleraar! Hij heeft een heldere manier van instructies geven en beschikt over een flinke portie geduld. Mehmet heeft altijd een leuke anekdote om zijn aanwijzingen te onderbouwen, waardoor je ze niet vergeet.

Ik vond de lessen leuk én heb in één keer mijn rijbewijs gehaald, bedankt!

Zehranur

Mehmet abi!!

Ik wil je nogmaals bedanken voor je ontzettend goede lessen!
Het was altijd erg leerzaam, maar vooral ook leuk tijdens jouw lessen. Elke les weer liet je me lachen met je grappen. Ondanks mijn domme fouten bleef je rustig en werd nooit echt boos :). Je instructies waren altijd helder en je uitleg dankzij (jouw mooie) tekeningen ook!

Ennn... Wanneer gaan we 'richting Hilversum'?

Zehranur

Zihni

Mehmet abi,

Bedankt voor de leerzame lessen die je hebt gegeven. Door jou kan ik met 100% zekerheid en veiligheid de weg op.

Groetjes,

Zihni

Iman

Mehmet,

Bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen en je flexibiliteit die je gedurende mijn rijles periode hebt geboden. Ik ben enorm blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald, dank daarvoor! Een aanrader voor iedereen die met rijlessen wil starten.

Groeten,

Iman

Pina

Mehmet!

Nogmaals hartstikke bedankt voor alle goede lessen!!
Ik heb heel erg veel geleerd bij jou maar ook heel erg veel gelachen, wat ook zeker belangrijk is!
Ik kan na de lessen van jou met zekerheid zeggen dat ik nu echt goed kan rijden.

Ik zou voor geen goud bij een andere rijschool zijn gegaan.

groetjes,

Pina

Veroni

Ik wil jou, Mehmet, via deze weg van harte bedanken voor alle lessen die ik heb gevolgd. In eerste instantie had ik rijles bij een andere rijschool, dat wilde niet zo vlotten. Toen ben ik specifiek voor bijzondere verrichtingen voor een paar lessen naar jouw rijschool gegaan, het idee was tijdelijk, maar dankzij je heldere instructies merkte ik al snel dat ik met jouw begeleiding goed leerde autorijden. Door situaties voor me uit te tekenen en juist die dingen vaak te oefenen die lastiger waren, voelde ik me al snel een stuk zekerder over mijn rijden en boekte ik echt vooruitgang. Ik waardeer ook ontzettend je oprechte blijdschap wanneer ik nieuwe dingen onder de knie had!
Ook al was ik hoogzwanger, je bleef lesgeven (omdat het mijn streven was om voor de baby kwam mijn rijbewijs te halen) en dit resulteerde in het feit dat ik twee weken voor mijn uitgerekende datum in 1 x geslaagd ben voor mijn rij-examen! Wie had dat gedacht! Ik ben daarna geen moment onzeker geweest in de auto, ook al ging ik het voor het eerst alleen (met de kleine in mijn buik) de weg op!

Mehmet, dankjewel voor je goede begeleiding en ik zal zeker jouw naam noemen wanneer mensen in mijn omgeving een goede rijschool zoeken!

Hartelijke groet,
Veroni

Vika

'Engelengeduld' is het eerste woord dat bij me opkomt als ik aan Mehmet denk. Drie keer dezelfde rotonde oefenen? Geen probleem. Voor de zoveelste keer dezelfde vraag beantwoorden? Ook prima. Daarnaast kijkt Mehmet écht naar wat je als leerling nodig hebt en oefent bepaalde situaties net zo lang met je tot het goed gaat.

Ik heb met veel plezier rijlessen gevolgd bij Rijschool Keser en behalve dat ik veel geleerd heb, heb ik ook veel gelachen in de auto. Ik zou Mehmet dan ook van harte aanbevelen.

Mehmet, nogmaals heel erg bedankt voor je geduld en de fijne rijlessen! We komen elkaar vast nog wel tegen op de (snel)weg.

Groetjes,
Vika

Gary

Vandaag na poging 2 eindelijk mijn rijbewijs gehaald!!Heb een perfecte ervaring met Mehmet blijft altijd rustig en brengt je echt wat bij als rijinstructeur. Super aardig in de omgang en uiterst flexibel als het aankomt op lestijden.

Hoe dom ook de situatie je bleef altijd koel en beheerst!

Hartelijk bedank het ga je goed!!Tot op de weg dan!!

Grrtzz Gary

Kim

Mehmet,

Maandag 29 oktober in de stortbuien heb ik mijn rijbewijs gehaald,het
was beter weer om in de bioscoop te zitten maar ja ..ik ben er voor gegaan en heb
Geprobeert mezelf te blijven en dat werkte bij de examinator de 2 de keer wel !
Hij was overtuigd door mijn rijkunsten en wil jou bedanken voor de goede lessen die ik kreeg
En het " leren " rijden ....ben heel erg blij en je hebt mij maar ook mijn familie verrast dat ik het gedaan heb !! Super 🙂

Ik wens jou nog veel rijplezier , dan doe ik dat ook ... Groet Kim !

Maaike

Hee Mehmet!

Inmiddels heb ik al weer 3 maanden mjjn rijbewijs, waar ik nog vaak van geniet.
De lessen vond ik altijd gezellig en leerzaam en dankzij jou ben ik in 1x geslaagd!

Wie weet tot ziens!

Groetjes, Maaike Agricola

najima

Goede rijschool, dankzij Keser heb ik mijn rijbewijs eindelijk kunnen halen!!

BEDANKT!

Roeland

Mehmet!

Heel veel dank voor de rijlessen. Door jouw rustige manier van lesgeven krijg je echt vertrouwen in je eigen rijvaardigheid. Je legt het allemaal begrijpelijk en geduldig uit. En het was verder ook erg gezellig.

Groet en hopelijk tot ziens!

Roeland

Fatima

Hoi Mehmet,

Zoals je weet heb ik twee rijscholen voor jou gehad en dat gedurende anderhalf jaar waarin ik geen succes in kon boeken. Ik heb zoveel frustraties gehad dat ik op een gegeven moment het echt niet meer zag zitten. Toen mijn schoonzusje salima mij jou aanraadde had ik eerlijk gezegd nog steeds niet zo veel hoop er op maar heb toch jou als rijschool aangenomen. Ik ben natuurlijk hartstikke blij met mijn besluit toen, want het heeft slechts een aantal maanden geduurd en ja hoor ik heb mijn rijbewijs eindelijk gehaald! Je bent een onwijs goede rijinstructeur! Mijn complimenten voor jouw manier van les geven, je bent altijd heel kalm en prettig in de omgang geweest. Heel erg bedankt Mehmet voor je lessen!!!!! top!

Ongetwijfeld de beste rijschool!

liefs,

Fatima

Lavinia

Dag Mehmet,

Mijn man en buurman allebei afgereden bij jou en toen was het mijn beurt.
Inmiddels heb ik een maand mijn rijbewijs, welke ik in één keer heb gehaald!
Antwerpen, Amsterdam, Wageningen... ik heb er al een paar mooie ritten op zitten. 
Het leren rijden ging niet echt vanzelf. Fijn dat jij zo goed om kon gaan met mijn ongeduld en dipjes. Je was altijd geduldig en optimistisch en tegelijkertijd kritisch. Betrokken en enorm alert. Een geweldige combinatie voor een instructeur. 
Mooi ook dat je mijn talent voor wegrijden in z'n twee en mijn record supersnel invoegen zo waardeerde 😉

Heel veel dank en de koffie staat altijd klaar hè!

Lavinia

Tom

Nog geen vier weken geleden stuurde ik Mehmet een e-mail, en nu heb ik mijn rijbewijs. Alle lessen waren zeer ontspannen en gezellig, de planning was snel geregeld en soepel en zelfs de snoepjes zijn gratis. Zelfs als ik 5 keer op een rij dezelfde fout maakte bij het fileparkeren bleef hij kalm. Top rijschool, bedankt Mehmet.

Tom.

Lobke

Mehmet!

Je bent geduldig, gezellig, aardig, rustig en bovenal zeer kundig in je vak. Oftewel; de perfecte combinatie voor een TOPinstructeur.
Ik zag aanvankelijk op tegen het rijles nemen maar door jou zijn het drie super leuke maanden geworden met een mooie afsluiting: in een keer geslaagd!

Hopelijk kom ik je nog eens tegen op de weg en bedankt,
groetjes Lobke

Erik

Op mijn 43e besloot ik om toch mijn rijbewijs te halen. Mijn buurman raadde me Mehmet aan en daar heb ik geen moment spijt van gehad. Mehmet is een vriendelijke en betrokken instructeur. Hij weet precies wat er op je rijexamen van je wordt gevraagd, en blijft wijzen op je zwakke punten (bij mij was dat te voorzichtig rijden).  De inschatting van het aantal lesuren klopte vrijwel precies, en na drieëneenhalve maand lessen haalde ik in 1 keer mijn rijbewijs. Ik had het niet beter kunnen wensen!

Irem

İk ben vandaag geslaagd voor mijn rij-examen.
İk wil mijn rij-instructeur; Mehmet Keser heel erg bedanken
Voor al zijn moeite en zijn geduld.:))
İk wil iedereen aanraden om zijn/haar rijlessen bij Keser te volgen.
İk zeg met een gerustte hart, dat ik GEEN één negatief punt
 kan bedenken over Keser-rijschool.
Je bent geweldig! Ik bedank je nogmaals voor alle leuke/leerzame lessenn.

PS: Mijn Theorie & praktijk examen allebei in één keer gehaald!
       DANKZIJ MEHMET KESER!

Eva

Via m'n huisgenootje ben ik bij rijschool Keser terecht gekomen en dat was een heel goed advies. Wat ben ik blij dat ik Mehmet als rijleraar heb gehad. Ik schrik redelijk snel van dingen, maar Mehmet bleef altijd even kalm en motiverend. Hierdoor durf ik nu met vertrouwen alleen in de auto te stappen. Gister heb ik m'n rijbewijs gehaald, in één keer!

Dus wil je graag rijles met een positieve aanpak en daarnaast gezelligheid in de auto, dan zit je helemaal goed bij Mehmet!

Groetjes Eva

Aveline

Na slechte ervaring bij een andere rijschool, was ik bij rijschool Keser helemaal op mijn plek. Mehmet zorgt ervoor dat je ontspannen achter het stuur kunt zitten en geeft goed en geduldig les. Wat mij erg heeft geholpen, is dat Mehmet ook aangeeft wanneer je dingen goed doet: een positieve aanpak. Hierdoor kan ik, nu ik eenmaal mijn rijbewijs heb gehaald, zelfverzekerd in de auto zitten. Ik kan het aan iedereen aanraden hier lessen te nemen!

Groetjes,

Aveline

Pavlos

He Mehmet,

Hierbij wil ik je nogmaals bedanken voor alles. Dankzij jou heb ik vandaag in 1 keer mijn rijbewijs gehaald. Rijschool Keser is zeker een aanrader! Mehmet is een rustige en geduldige rijinstructeur. Hij geeft lessen zoals het hoort te zijn. Je lestijden kun je altijd naar eigen wens inplannen en onderweg is het naast rijden ook heel gezellig.
Bij rijschool Keser zit je dus zeker goed!

Memhet veel succes verder!

Groetjes,

Pavlos

Valerie

Hoi Mehmet,
nogmaals heeel erg bedankt voor de leuke, gezellige en vooral goede lessen! Het zag er eerst niet heel goed uit, maar ben vandaag toch voor de eerste keer gelijk geslaagd, dankzij jou natuurlijk!
Dankjewel!!
Valerie

Willemijn

Rijschool Keser is zeker een aanrader! Mehmet is rustig en geduldig en geeft les met een goede dosis humor, zodat je je snel op je gemak voelt! Hij is eerlijk, past zich makkelijk aan aan de behoeftes van de leerling en is flexibel met het plannen van lessen!

Ik ben vanmiddag in één keer geslaagd en helemaal blij! 😀

Mehmet, heel erg bedankt!
Groetjes Willemijn

Faraz

Ik ben zeer te spreken over rijschool Keser. Mehmet abi blijft altijd heel rustig en is een heel gezellig persoon. Ik wou in het begin bij een andere rijschool lessen maar mijn vrienden hadden mijn overgehaald om bij Keser te gaan en daar ben ik echt blij mee. Hij is de beste rijschool van Nederland. Bedankt voor het lessen en heel veel succes.

Groeten Faraz

Gea

Beste Mehmet,

Ik ben vooral erg tevreden over de planning die jij voor mij wist te maken. Aangezien ik het erg druk had met stage en werk had ik erg veel moeite om in mijn eigen agenda dagen voor rijlessen in te plannen. Aangezien jij onzettend flexibel hier in was (in weekend en laat op de dag rijden) heb ik uiteindelijk toch vrij snel mijn rijbewijs kunnen halen. Bedankt voor de leerzame lessen: ik heb me altijd erg op mijn gemakt gevoeld en werd keer op keer gerust gesteld. Iets wat naar mijn idee het belangrijkste is tijdens de lessen!

Groetjes,
Gea

Tineke

Beste Mehmet 1 & 2
super veel dank voor je lessen,
en vooral voor de gesprekken over verjaardag vieren, je schoenen verliezen in de moskee: Mehmet 1 en Mehmet 2 zijn een super koppel!
Nu naar Noorwegen en dan: rijden!

Liefs, Tineke

ik ga jullie aanbevelen!

Halima

Hey Mehmet,

Even had ik de hoop opgegeven om ooit nog me rijbewijs
te halen,maar door jouw steun en jouw manier van lessen en geduld,
heb ik m toch gehaald!! en dat dankzij jou..Ik wens je veel succes met je rijschool..Bedankt.

groetjes Halima,

Nick

Hey Mehmet,

Inmiddels heb ik mijn roze pasje alweer twee weken, en zitten er al aardig wat kilometertjes op (o.a. twee keer naar België gereden).

Voor iedereen die dit leest, geloof me als ik zeg dat je bij Keser goed zit. Mehmet blijft rustig ookal doe je iets steeds verkeerd, kan dingen goed uitleggen en is altijd in voor een lolletje.

Bedankt voor de leuke lessen en veel succes met je rijschool 😉
-Nick K.

Peter

Dag Mehmet,

Bedankt voor de leuke rijlessen!

Bij een ander rijschool 3 keer gezakt, bij Mehmet in 1 keer gehaald. Mehmet heeft geduld en humor, en kan heel goed overbrengen wat ervoor nodig is om je rijexamen te halen! Door de lessen heb ik het vertrouwen gekregen dat ik het kon halen.

Mehmet bedankt! En veel succes en geluk toegewenst!

Peter

Ketty

Hoi Mehmet,

Nogmaals bedankt dat ik bij jou moch lessen en vooral voor jou geduld.

Aan een ieder wil ik zeggen schroom niet, maar kies voor rijschool Keser. Mehet is een heel goede, professionele en vooral geduldige rij-instructeur. En vooral voor de werkende is het bij deze rijschool geen probleem, geef je tijden aan en het komt goed . Dank zij Mehmet heb ik na enkele weken lessen (in 1 keer) mijn rijbewijs.TOP

Thank you, succes met je rijschool.

Groetjes Ketty

Salima

Heeyyy Mehmet,

Ik wil je bedanken voor de leuke rijlessen ik heb het naar mijn zin gehad het waren leuke gezellige en vooral gekke lessen!!! en vooral  dat je geduldig en rustig bent gebleven al die tijd. Eindelijk heb ik mijn rijbewijs en dat heb ik aan jouw te danken!!!

Veel succes met je rijschool!!!

Groetjes,
Salima

Ellen

Hee Mehmet,

Het was echt leuk om bij jou te lessen. Ik heb wat tijd nodig gehad, maar je bleef een goede leraar met veel geduld en veel humor :). Nu issie op zak, dus bedankt!

Nimar

Gevonden via goedkoopste-autorijlessen.nl! top autorijschool

Michelle

Hee Mehmet!

Heel erg bedankt voor alle goede lessen. Vanaf het begin af aan vond ik het onwijs gezellig om met jou in de auto te zitten. Je bent heel geduldig en blijft altijd rustig, waardoor ik geleerd heb zelfverzekerd te rijden. Heb het dan ook zeker aan jou te danken dat ik mijn rijbewijs in één keer heb gehaald! Nogmaals heel erg bedankt hiervoor!

Hoop je nog eens te zien als mijn huisgenootjes bij je gaan lessen!

Liefs, Michelle

Thomée

Mehmet!
Bedankt voor je goede lessen. Zonder jouw geduld, kennis en humor had ik het nooit in een keer gehaald! Ik denk dat ik er vooral veel aan heb gehad dat je steeds door had waar mijn zwakke punten lagen. Daar bestede je dan extra aandacht aan, tot ik het gevoel had dat ik het onder controle had.
Nog maals bedankt,
en veel succes met andere leerlingen!
Thomée

Monique

Hoi Mehmet! Heel erg bedankt voor alle lessen! Ik heb de lessen altijd ontzettend leerzaam en gezellig gevonden! Ben er ook nooit met tegenzin heengegaan. Bovendien ook nog in één keer geslaagd, kortom: beste rijschool van Utrecht!! Hoop dat ik een keertje naar je kan zwaaien vanuit de peugeot!

Groetjes! Monique

Maud

Beste rijschool van Utrecht!! Heel erg bedankt voor alle rijlessen zonder jou was het me nooit gelukt! Groetjes!!

Maud

Ufuk

Bedankt voor alles Mehmet abi, binnen 5 weken me rijbewijs gehaald..
De eerste keer afgereden, het was me een genoegen om het te leren van zo een goede rij-instructeur.
Veel succes met je lessen nog.

Groetjes/Selamlar Ufuk

Marjan Wierenga

Mooie site, groetjes Rijschool Marjan Wierenga

Ronne

Hee Mehmet,

Heel erg bedankt voor alles! Zonder jou was ik nu lang niet zo zelfverzekerd geweest op de weg als ik nu ben. Ik ben ervan overtuigd dat zonder dat vertrouwen het me niet gelukt was om in een keer mijn rijbewijs te halen:) Je bent altijd heel geduldig geweest en je vond het nooit erg om iets vaker uit te leggen. Ik denk dat je betrokkenheid ervoor gezorgd heeft dat ik de rijlessen altijd leuk vond. Als het een tijdje even wat minder ging wist je me altijd te motiveren. Hopelijk zie ik je nog een keertje op de weg:)

Ik wens je heel veel succes met je rijschool! nogmaals bedankt!

Groetjes Ronne

Annick

Hai Mehmet,

Je bent zeker opgelucht dat het toch een positief verhaal is geworden he!
Je zal het misschien niet geloven maar ik keer wel in het poortje (al vraag ik Jacques wel te kijken of ik toch niet iets raak)
Verder rijd ik niet naar het werk omdat het zo druk is die kant op 's ochtend. De trein schiet dan wat meer op.
Inmiddels kom ik ook heuveltjes op met de auto en sla ik niet meer steeds af bij het stoplicht (hele opluchting). Krijg er steeds meer vertrouwen in.
Hoe gaat het met jou? Komen er al weer wat nieuwe aanmeldingen binnen? Ik hoop het voor je!

Groetjes,

Annick