Testimonials
030-6037320
info@rijschool-keser.nl
06-19204571
Menu
Close

Aanhanger rijbewijs Utrecht

Bij rijschool Keser kunt u naast de reguliere rijopleidingen voor de auto, motor en scooter ook terecht voor het halen van uw BE rijbewijs. Wij bieden de BE rijopleidingen aan in regio Utrecht en omstreken. Wanneer je een aanhanger wilt besturen dat een gewicht heeft van meer dan 3500KG dan moet je beschikken over een BE rijbewijs. Mocht het gewicht van 750KG (auto) inclusief aanhanger meer dan 3500KG zijn dan mag je deze niet besturen met een normale rijbewijs B.

In Nederland mag ja al vanaf je 18e gaan voor een BE rijbewijs, hiervoor heb je ook geen specifieke theorie certificaat voor hoeven te halen. Wel is natuurlijk een rijbewijs B een vereiste.

Aanhanger rijlessen bij rijschool Keser.

Tijdens de lessen voor het aanhanger rijbewijs halen in Utrecht zal je samen met een instructeur de benodigde vaardigheden leren. Je kan hierbij denken aan inparkeren, ruimte houden, achteruitrijden en vele andere vaardigheden om veilig het voertuig te kunnen besturen. Het hebben van een rijbewijs BE kent vele voordelen, zo kan je het rijbewijs goed gebruiken voor als je op reis gaat en veel spullen bij je hebt. Ook bij veel andere bedrijven is het hebben van een BE rijbewijs altijd een voordeel. Om in handen te komen van een BE rijbewijs doet u altijd het CBR praktijkexamen, je hoeft hierbij geen speciale theoriecertificaat te behalen. Zo heb je bij het halen van een BE rijbewijs de volgende kosten: gezondheidsverklaring, je BE rijlessen en het praktijk examen bij het CRB.

Meer weten? Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over het halen van je BE rijbewijs in Utrecht of omstreken? Bel naar 06-1920457  of je kunt een e-mail sturen naar info@rijschool-keser.nl. Wij van rijschool Keser helpen u graag op weg naar een rijbewijs BE.

aanhanger rijbewijs utrecht

Aanhanger rijbewijs (BE)