Motorrijschool Utrecht

Wij van rijschool Keser helpen jou voordelig en snel naar een rijbewijs!

motorrijschool utrecht

Jij bent opzoek naar een motorrijschool in Utrecht? Onze eersteklas motortrainingen bereiden je voor op alle aspecten van het rijexamen en bieden je de rijvaardigheden die je nodig hebt om veilig en zelfverzekerd te gaan rijden. We ontwerpen leuke en effectieve rijprogramma’s die zijn gericht op het opbouwen van vertrouwen en het ontwikkelen van veilige rijvaardigheden. Door onze hoge slagingspercentage hebben wij al tientallen leerlingen geholpen op weg naar hun motorrijbewijs. Wij als motorrijschool in Utrecht zijn actief in heel de provincie van Utrecht.

De motorproefles bij rijschool Keser is een ideale manier om eens te ‘proeven’ aan het rijden op een motor, alvorens een (versnelde) rijopleiding te gaan volgen. Voor de proefles hoef je niet te kunnen motorrijden, we bekijken vooral je leersnelheid, maar ook of je zelfverzekerd bent en aanleg hebt voor motorrijden. Zo weet je vooraf hoeveel rijlessen je nodig hebt en wat de totale kosten zijn. Tevens is het dan mogelijk om een planning te maken voor de gehele opleiding, inclusief rijlessen en het examen. Afhankelijk van je skills bekijken we hoeveel lessen je daadwerkelijk nodig hebt en bovendien kun je gratis gebruik maken van het assortiment helmen en motorkleding.

Motorrijlessen Utrecht

Rijschool Keser is een kleine rijschool in Utrecht met jarenlange ervaring. Ons slagingspercentage ligt beduidend hoger dan de meeste rijscholen in de regio Utrecht. Reden is de persoonlijke aanpak en de rijopleiding op maat. Ook zijn we deskundig met het opleiden van mensen die op latere leeftijd hun rijbewijs willen halen.

Motorrijbewijs halen in Utrecht

Om een praktijkexamen af te kunnen leggen moet je een theoriecertificaat hebben. Ook moet je ons machtigen om een examen voor je te kunnen reserveren. Als dat geregeld is dan kan je in overleg met je rij-instructeur een examendatum plannen.

Op de dag van je rijexamen word je wat vroeger opgehaald, zodat je nog een half uur kan rijden. De kosten van het voorrijden, motorgebruik tijdens het examen en de Eigen verklaring zijn inbegrepen in de examenprijs.

Naast het slagen voor het rijexamen moet je ook voldoen aan de eisen voor geestelijke en lichamelijke gezondheid die de overheid stelt aan rijbewijshouders. Het CBR verstrekt hiervoor een Eigen verklaring waarin een aantal vragen worden gesteld over uw gezondheid. Als er bijzonderheden zijn dan kan het CBR een toets opleggen om te zien of je in staat bent een motor te “besturen”. Twijfel je aan je geschiktheid, bespreek het dan zo snel mogelijk met je instructeur.

Motorrijles Utrecht bij Keser

Voor mensen met faalangst biedt het CBR speciale examens aan. Deze examens duren iets langer en worden afgenomen door een examinator die getraind is in het begeleiden van mensen met faalangst. Wij hebben ervaring met het geven van rijlessen aan mensen met faalangst.

BINNEN 24 UUR JE PROEFLES INPLANNEN

Bel of Whatsapp naar 0619204571 voor het plannen van je proefles

× Direct Contact