Automaat Rijlessen Utrecht

Wij van rijschool Keser helpen jou voordelig en snel naar een rijbewijs!

Persoonlijk pakket 🚗

€1390
20 uur rijlessen


Inclusief 1 praktijkexamen


Inclusief studentenkorting


Vaste instructeur


1 op 1 gerichte rijles


Persoonlijke begeleiding
Inschrijven

Regulier pakket 🧑

€2215
35 uur rijlessen


Inclusief 1 praktijkexamen


Inclusief studentenkorting


Vaste instructeur


1 op 1 gerichte rijles


Persoonlijke begeleiding
Inschrijven

Spoedig pakket 🚗

€2490
40 uur rijlessen


Inclusief 1 praktijkexamen


Inclusief studentenkorting


Vaste instructeur


1 op 1 gerichte rijles


Persoonlijke begeleiding
Inschrijven

Bij automatische auto’s hoeft u zich alleen maar zorgen te maken over het besturen van de auto en sneller of langzamer rijden. Er is geen koppeling en al het schakelen wordt voor je gedaan. Als u niet zeker bent van uw rijvaardigheid of gewoon zo snel en efficiënt mogelijk wilt leren, kunnen automatische auto’s de juiste keuze voor u zijn.

Wanneer je voor het eerst leert autorijden, heb je de keuze om te leren in een handgeschakelde auto of een automatische auto. Je hebt misschien gehoord dat automatische auto’s gemakkelijker te besturen zijn. Aan de andere kant heb je misschien gehoord dat handmatige auto’s je meer controle geven. Bij rijschool Keser geven we je de mogelijkheid om te leren in een handmatige of een automatische.

Automaat rijschool Utrecht

Misschien heb je al eerder rijles gehad in een handgeschakelde auto en vond je het te moeilijk, of misschien heb je een handicap die het schakelen in de weg staat. Herken je jezelf in een van deze scenario’s, dan is een rijschool voor automaat wellicht een betere keuze. Bij automaat rijschool Keser in Utrecht kun je direct terecht voor je autorijlessen.

WAT BIEDT EEN AUTOMATISCHE AUTO?

Omdat er geen koppelingspedaal is, is een auto met automaat wellicht makkelijker te besturen – vooral op drukkere stadswegen – en als je moeite hebt om de versnellingen in een handgeschakelde auto te regelen, zul je merken dat het volgen van automatische rijlessen een snellere manier is om uw licentie. Sommige mensen geven gewoon de voorkeur aan automatische transmissies voor het rijden in de stad, omdat druk verkeer vaker schakelen betekent voor handmatige bestuurders.

Bij rijschool Keser doen we onze automaat rijlessen een beetje anders dan onze concurrenten. Eerst boeken we je in voor een rijles van 2 uur en kiezen vervolgens een rijlespakket dat het beste bij je past. Het maakt niet uit op welk niveau je zit, onze erkende rij-instructeur zal je vertellen hoeveel uur je nodig hebt, hoeveel het gaat kosten en wanneer je het CBR examen gaat afleggen.
We raden aan om ofwel een assessment ofwel de 10-uurse rijles te boeken. Nadat we je hebben gezien, zullen we een spoedcursus in Utrecht op maat maken die voor jou werkt!

Voordat u beslist of u rijlessen boekt in een automaat of een handgeschakelde auto, is het belangrijk om in gedachten te houden dat u met een automaatrijbewijs niet in een handgeschakelde auto mag rijden als u eenmaal geslaagd bent voor uw examen. Dat betekent dat als u nu voor een automaat gaat uw keuze bij het kopen of huren van een auto of bestelwagen in de toekomst kan beperken. Je mag dus alleen een voertuig besturen met automatische transmissie.

Automaat Rijlessen Utrecht

Bij rijschool Keser kunnen we in veel delen van het land rijlessen (Automaat) aanbieden, neem contact op met een van onze rij-instructeurs op het opgegeven nummer voor beschikbaarheid bij jou in de buurt. Leren autorijden in het drukke Utrecht kan eng lijken, met drukke wegen, veel verkeer en verschillende kruispunten om aan te wennen. Daarom is het belangrijk dat je ervoor kiest om te leren bij een ervaren rijschool in Utrecht.
We leren al meer dan 10 jaar mensen autorijden in Utrecht en omstreken en hebben een van de hoogste slagingspercentages voor de eerste keer (meer dan het dubbele van het nationale gemiddelde)!! Onze rij-instructeurs zijn volledig gekwalificeerd en ervaren met cursisten die rij- en faalangst hebben. We houden onze normen hoog en gebruiken alleen de beste lokale rij-instructeurs. We bieden wekelijks intensieve rijlessen in Utrecht.

BINNEN 24 UUR JE PROEFLES RIJDEN

Bel of Whatsapp naar 0619204571 voor het plannen van je proefles

× Direct Contact