Opfriscursus autorijden utrecht

Wij van rijschool Keser helpen jou voordelig en snel naar een rijbewijs!

opfriscursus autorijden utrecht

U heeft een hele lange tijd geen auto meer bestuurd. Of er ontbreekt zelfvertrouwen om te gaan autorijden. Een opfriscursus autorijden in Utrecht biedt daarom de uitkomst! Wij van rijschool Keser bieden opfris rijlessen aan voor iedereen die weer wilt weten hoe het is om een voertuig goed te beheersen.

Opfrisrijlessen zijn een perfecte manier om bepaalde vaardigheden te verbeteren, uw verkeersveiligheid op te krikken of uw zelfvertrouwen achter het stuur te vergroten.

Opfriscursus rijlessen Utrecht

We begrijpen dat er verschillende redenen zijn waarom automobilisten opfrislessen nodig hebben; van extra zekerheid om achter het stuur te kruipen na een ongeval tot het opbouwen van vertrouwen bij het rijden op een snelweg of ’s nachts – daarom zijn onze instructeurs opgeleid om naar uw behoeften te luisteren en uw cursus daarop af te stemmen.

Opfris rijlessen cursus voor iedereen!

Zijn er bij opfriscursussen nacht- of snelwegrijlessen inbegrepen?

Ja, als dat is wat je nodig hebt. In feite zijn er veel aspecten van autorijden die u kunt behandelen tijdens uw opfrislessen, hier zijn er slechts enkele:

  • Rijlessen in de nacht
  • Snelweg rijden
  • Rotondes
  • Parkeren (achteruit manoeuvre)
  • Verkeersborden
  • Snelheidsbewustzijn
  • Vertrouwen
  • Overschakelen naar een automatisch voertuig

Bij rijschool Keser kunt u direct aan de slag met het volgens van opfris rijlessen in Utrecht. Heeft u moeite met rijden op de snelweg of het nemen van rotondes? Bij Keser behandelen wij elk onderdeel van de verkeersveiligheid zodat u gerust weer de weg op kan.

Kan ik aangeven wat ik tijdens mijn opfrislessen wil behandelen?

Natuurlijk kan je dat! Onze rij-instructeurs zijn ervaren en getraind, daarom luisteren ze naar uw wensen en stemmen ze uw opfriscursus daarop af.

Hoe lang duurt een opfriscursus autorijden Utrecht?

Dat ligt helemaal aan jou. Als je net weer gaat autorijden na een tijdje vrij te hebben gehad of als je net geslaagd bent, maar je een beetje nerveus voelt achter het stuur, raden we je meestal aan om 5 uur rijles te boeken om er zeker van te zijn dat je het meeste uit je autorijles haalt. Als je meer tijd nodig hebt, kunnen we je gemakkelijk een paar uur extra geven voor de autorijlessen.

Hoeveel kosten opfrislessen Utrecht en omgeving?

Dat verschilt met het pakket en aantal lessen dat je wilt. Je kan via de proefles formulier eenvoudig een prijs opvragen.

Opfrislessen bij mij in de buurt

Wij geven opfriscursus door heel Utrecht zoals Maarssen, Nieuwegein, Vleuten, de Meern, Bilthoven, Vianen, Soest, Zeist en Harmelen.

BINNEN 24 UUR JE GRATIS PROEFLES RIJDEN

Bel of Whatsapp naar 0619204571 voor het plannen van je gratis proefles

× Direct Contact