Vrouwelijke rijschool Utrecht

Wij van rijschool Keser helpen jou voordelig en snel naar een rijbewijs!

vrouwelijke rijschool utrecht

Ben je een vrouw en op zoek naar lessen? Bij rijschool Keser hebben we veel vrouwelijke leerlingen die willen leren autorijden. Zozeer zelfs dat we ervaren vrouwelijke rij-instructrices hebben. KESER is een onderdeel van ons bedrijf dat zich richt op het lesgeven aan vrouwelijke leerlingen met behulp van vrouwelijke rij-instructeurs.

Leren autorijden is een krachtige ervaring, maar het is heel natuurlijk om je angstig te voelen wanneer je voor het eerst op de bestuurdersstoel stapt. Deze angst kan worden verdubbeld als je een vrouw bent.

Vrouwelijke rij-instructeur Utrecht

Als vrouw zijnde wil je liever rijles van een vrouw. Volkomen begrijpelijk, dit kan komen door vertrouwen en zelfverzekerdheid. Bij rijschool Keser hebben we 2 ervaren vrouwelijke collega’s in huis die je kunnen helpen en begeleiden naar jouw rijbewijs B.

Wacht niet langer en plan een proefles in met een van onze vrouwelijke rij-instructeurs.

Vrouwelijke instructeur Utrecht

Er zijn verschillende dingen om te overwegen bij deze keuze, en sommige mensen voelen zich meer op hun gemak bij het volgen van lessen bij een vrouwelijke instructeur. En anderen kunnen daartoe verplicht worden.

Het is essentieel om je ontspannen te voelen bij je rijinstructeur. Je brengt ruim 45 uur minimaal tijd om met je rij-instructeur.

Hier bekijken we waar u rekening mee moet houden als u overweegt rijlessen te nemen en welke belangrijke zaken u moet overwegen bij het kiezen van een instructeur.

Wat is het verschil tussen een mannelijke en vrouwelijke instructeur?

Er zou eigenlijk geen verschil moeten zijn. Beiden moeten even bekwaam zijn en alle rij-instructeurs zijn opgeleid om geduldig en persoonlijk te zijn.

Keser heeft als doel om vrouwelijke leerlingen te voorzien van vrouwelijke instructeurs. In onze ervaring hebben vrouwelijke instructeurs een beter inlevingsvermogen in de behoeften van vrouwelijke leerlingen. Ooit waren ze zelf leerling-leerlingen! Al onze vrouwelijke instructeurs beschikken over uitstekende communicatieve vaardigheden. Als je geen vertrouwen hebt achter het stuur, zullen ze je helpen vertrouwen op te bouwen. Ze zijn buitengewoon geduldig en begripvol, en zullen eerder ondersteunend dan kritisch zijn in hun aanpak.

Vrouwelijke rijlessen van KESER

Als vrouwelijke leerling zul je merken dat onze instructeurs je laten leren in een ontspannen en leuke omgeving. Je wordt aangemoedigd om in je eigen tempo te leren en voelt je op geen enkele manier onder druk gezet.

BINNEN 24 UUR JE GRATIS PROEFLES RIJDEN

Bel of Whatsapp naar 0619204571 voor het plannen van je gratis proefles

× Direct Contact